Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Pence ÎI AMENINȚĂ pe protestatarii care au invadat Capitoliul: 'Acest atac nu va fi tolerat şi cei implicaţi vor fi puşi sub acuzare'

Agerpres
Mike Pence

Vicepreşedintele american Mike Pence a cerut suporterilor lui Donald Trump să părăsească Capitoliul şi să înceteze violenţele. „Acest atac asupra Capitoliul nostru nu va fi tolerat şi cei implicaţi vor fi puşi sub acuzare”, a scris el pe Twitter, potrivit news.ro.

Pence, care a insistat că nu poate modifica rezultatul alegerilor prezidenţiale în ciuda presiunilor făcute de Trump, prezida plenul Congresului, miercuri, când protestatarii au intrat în clădire şi el a fost dus la adăpost.

În prezent, în faţa Capitoliului se află câteva sute de persoane, potrivit imaginilor difuzate de NBC. Susţinătorii lui Trump au intrat în clădire, unde s-au confruntat cu poliţia şi o persoană a fost rănită prin împuşcare.

Citește și: Pacient confirmat cu coronavirus după ce s-a vaccinat împotriva virusului! Care este explicația

Plenul a fost suspendat, clădirile Capitoliului, inclusiv cea a Senatului au fost evacuate, iar Casa Albă a anunţat că Garda Naţională se îndreaptă spre locul incidentelor.

Şi fostul director al Serviciilor Naţionale de Informaţii, Richard Grenell, a cerut poliţiei să aresteze imediat pe oricine participă la violenţele de la clădirea Capitoliului, numind astfel de acte "neamericane". "Oricine participă la violenţe trebuie arestat. Este inacceptabil. Şi neamerican", a scris el pe Twitter, potrivit postului CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.