Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Pompeo spulberă misterul focurilor de armă de la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud - Ce s-a întâmplat de fapt

mike pompeo

Secretarul de Star american Mike Pompeo a afirmat, duminică, la ABC This Week, că focurile de armă de la forntiera intercoreeană au fost probabil accidentale, relatează Reuters potrivit news.ro.

“Credem că focurile de armă au fost accidentale. Sud-coreenii au ripostat trăgând şi ei. Din câte ştim, nu au existat pierderi de vieţi de nicio parte”, a spus Pompeo.

Sorina Matei şi Andrei Bădin au rămas fără emisiuni la B1 TV. S-a întâmplat imediat după ce televiziunea a cerut ajutorul Guvernului

El a refuzat să vorbească despre ceea ce ştie despre starea de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong Un. În baza unui filmuleţ în care apare Kim la un eveniment recent, Pompeo a spus doar: “Se pare că preşedintele Kim este în viaţă şi bine. Ştim că au mai fost perioade în care preşedintele Kim nu a fost văzut în public, astfel că nu este o situaţie fără precedent”.

Coreea de Nord a tras, duminică, mai multe focuri de armă către Coreea de Sud, la nivelul zonei demilitarizate, care divizează peninsula, antrenând o ripostă a armatei sud-coreene. Focurile de armă dinspre Coreea de Nord au fost auzite la ora locală 7.41 şi au fost îndreptate către un punct de frontieră sud coreean, au anunţat oficiali din Coreea de Sud. Nu s-au înregistrat victime, iar sud-coreenii au ripostat "cu două serii de tiruri şi un mesaj de avertizare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.