Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Tyson dă lovitura cu urechile comestibile cu canabis: o aducere-aminte a celui mai celebru meci al său

Mike Tyson speră să dea lovitura de grație cu noul său produs - urechile comestibile cu canabis - în semn de aducere aminte de cea mai cunoscută luptă a sa. Meciul din 1997 dintre Tyson și Holyfield, al doilea meci în care cei doi s-au întâlnit în ring, a devenit cunoscut sub numele de The Bite Fight (Lupta mușcăturilor), în urma unui act de canibalism parțial comis de Tyson.

Produsele bizare sunt o aluzie la momentul în care Tyson a mușcat o parte din urechea adversarului său Evander Holyfield, în timpul meciului lor din Nevada, în 1997, în cadrul Campionatului WBA la categoria grea.

Produsele comestibile au fost lansate de Tyson 2.0 - o companie de canabis fondată de iconicul boxer cunoscut sub numele de "Iron Mike". Acestea sunt disponibile în arome precum 'black eye berry', 'punch de mere acrișoare' și pepene verde, potrivit The Independent.

Se pare că luptătorul de 57 de ani plănuiește un turneu de promovare în magazine luna viitoare, inclusiv un eveniment în Times Square. Nu toată lumea din industria canabisului se pare că este entuziasmată de lansarea produsului lui Tyson.

Mike Tyson lansează urechile comestibile cu canabis

Fostul boxer a fost condamnat pentru viol în 1992 și a fost acuzat și de violență domestică.

Stu Zakim, un publicist al dispensarului de canabis The Travel Agency din Union Square, a declarat pentru New York Post: "Îl onorează pe acest violator condamnat și bătăuș de soții ca model de urmat. Ar trebui să folosim modele mult mai bune".

Meciul din 1997 dintre Tyson și Holyfield, al doilea meci în care cei doi s-au întâlnit în ring, a devenit cunoscut sub numele de The Bite Fight (Lupta mușcăturilor), după actul de canibalism parțial al lui Iron Mike.

Licența de box a lui Tyson a fost revocată de către Comisia Atletică a statului Nevada și a fost amendat cu 3 milioane de dolari.

S-a retras din boxul profesionist în 2005, cu 50 de victorii, dintre care 44 prin KO, și șase înfrângeri.

La începutul acestei luni a anunțat că se va lupta cu YouTuber-ul devenit boxer Jake Paul într-un meci care va fi transmis în direct pe Netflix la sfârșitul acestui an.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.