Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardarul Ioan Niculae la un pas de LIBERTATE

ioan niculae

Omul de afaceri Ioan Niculae este, din nou, la un pas de eliberarea condiţionată. Asta după ce Judecătoria Găeşti a considerat, pentru a treia oară, că acesta a petrecut suficient timp în spatele gratiilor pentru a se reeduca. În motivarea deciziei de eliberare, care a fost contestată de procurori, judecătorul notează că Ioan Niculae a fost discipliniat în penitenciar, iar deţinerea lui în continuare nu mai este necesară, informează digi24.ro.

Ioan Nicolae a fost încarcerat în aprilie 2015, într-un dosar de corupţie, iar de atunci a avut de trei ori undă verde de la instanţă pentru eliberare anticipată. De fiecare dată, procurorii au obţinut, în apel, anularea deciziei. În motivarea ultimei hotărâri favorabile, judecătorul a explicat motivele.

Șeful CIA DEZVĂLUIE ce contine raportul secret, privind atacurile teroriste de la 11 septembrie

Motivarea judecătorilor:

Constatând că petentul condamnat, pe parcursul executării fracţiunii de pedeapsă, a fost stăruitor în muncă, disciplinat şi a dat dovezi temeinice de îndreptare, instanţa apreciază că deţinerea în continuare a acestuia nu mai este necesară.

De altfel, avocatul omului de afaceri a susţinut, în faţa instanţei, că acesta a avut un comportament exemplar după gratii.

Motivarea judecătorilor:

„După încarcerare a schimbat vieţile unor oameni, a efectuat acte de caritate despre care nu s-a vorbit, a susţinut mii de familii, a fost un sprijin pentru colegi şi cadrele din penitenciar, a fost susţinut în mod constant de familie, are mii de angajaţi care lucrează în societăţile sale, deşi acestea au fost afectate de situaţia petentului.”

Hotărârea a fost contestată de procurori, aşa că decizia definitivă va fi luată de Tribunalul Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.