Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton a exploatat scutirile de impozite şi vulnerabilitate politică a lui Trump

GTY_donald_trump_hillary_clinton_sk_150619_16x9_992

"Ce fel de geniu pierde un miliard de dolari într-un singur an?", s-a întrebat retoric luni Hillary Clinton, la o zi după ce New York Times a dezvăluit date din declaraţia fiscală a lui Donald Trump din 1995. 

Candidata democrată la preşedinţia SUA, citată de Reuters, a preluat astfel în propria campanie informaţiile care arată că rivalul său republican ar fi putut beneficia legal, ulterior pierderilor de 916 milioane de dolari declarate acum două decenii, de până la 18 ani de scutiri de impozite, până la concurenţa sumei respective. 
Citește și: 85.000 de refugiați au primit SUA în 2016
"Trump reprezintă chiar sistemul strâmb pe care susţine că vrea să-l schimbe. Toată povestea asta ne spune tot ce e de spus despre felul lui Trump de-a face afaceri", le-a spus Clinton susţinătorilor ei la un miting electoral din statul Ohio. 
Trump a replicat indirect, în cadrul propriei sale campanii, în statul Colorado: "Am utilizat în mod legal legislaţia fiscală în avantajul meu, al firmei mele, al investitorilor şi al angajaţilor mei". Stafful său de campanie subliniase deja că Trump a plătit totuşi sute de milioane de dolari de alte taxe, inclusiv pe proprietate, vânzări şi accize., anunță Agerpres
Candidatul republican a refuzat până acum să îşi facă publice declaraţiile de impunere, conform tradiţiei de decenii din politica americană. El a arătat că impozitele sale fac obiectul unui audit al Internal Revenue Service - agenţia fiscală a Statelor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.