Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milionar celebru: Arestat și implicat într-un caz de prostituție, acum riscă 5 ani de pușcărie

inchisoare

Un celebru milionar din ţara noastră riscă să stea cinci ani în spatele gratiilor. Un nou dosar a ajuns pe masa instanţei. Totul s-a întâmplat după ce la inceputul acestui an a tras cu pusca in curtea vilei sale. Ioan Neculaie a fost trimis in judecata pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, infractiune pentru care risca pana la 5 ani de inchisoare. Omul de afaceri se va prezenta peste doua saptamani in fata judecatorilor de la Brasov. Ioan Neculaie a deschis focul cu o arma de vanatoare pe fondul unei crize de nervi facute din cauza faptului ca unul dintre angajatii lui nu a fost in stare sa-i pregateasca cum trebuie masina.

Citeşte şi: În România juca în telenovele, în America a devenit MILIONARĂ / VIDEO

Milionarul isi dorea sa se relaxeze la o partida de vanatoare, intr-o padure de langa Brasov, insa in ultimul moment a vazut ca automobilul sau avea pana la o roata. Afaceristul a inceput sa tipe la angajatul sau, a scos arma si a inceput sa traga si in celelalte roti. Vecinii milionarului au auzit impuscaturile si au chemat politia, care a descins la fata locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns recent la Judecatoria Brasov, conform KanalD.

Citeşte şi: Scandal imens la Chişinău: Maia Sandu, conflict deschis cu cei din Guvern

Gestul lui Ioan Neculaie ar putea sa-l coste scump pe milionar, care mai este inculpat intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani. In acest moment, orice abatere penala ii poate fi „fatala” milionarului, pentru ca, in cazul unei condamnari, instanta nu-i mai poate acorda o sentinta cu suspendare. Ioan Neculaie a fost „cap de afis” si in celebrul dosar al prostituatelor de lux, dupa ce s-a dovedit ca el era principalul beneficiar al asistentelor de televiziune si modelelor care prestau servicii sexuale contra-cost, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.