Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Militarul care şi-a înjunghiat iubita a fost audiat la Poliţia Titu

facebook.com
criminal Dâmbovita

Militarul care şi-a înjunghiat mortal iubita, marţi, într-un coafor din Titu, este audiat de câteva ore de către poliţişti şi procurori, la sediul Poliţiei Titu, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul geloziei. Bărbatul a intrat în coafor şi-a înjunghiat iubita, apoi a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. El s-a dus singur la sediul Poliţiei Titu. Femeia, de 25 de ani, a fost dusă la Spitalul din Titu, dar doctorii nu i-au mai putut salva viaţa.

Conform IPJ Dâmboviţa, femeia nu reclamase niciodată violente din partea concubinului. Bărbatul are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este plutonier specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte. După incident, MApN a anunţat că plutonierul Florin Oprea a fost suspendat din funcţie, în conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.