Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milwaukee Bucks, prima echipă calificată în semifinalele Conferinţei de Est, din play-off-ul NBA

NBA

Milwaukee Bucks a devenit prima echipă calificată în semifinalele Conferinţei de Est, din play-off-ul Ligii nord-americane de baschet NBA, după ce a învins Miami Heat în deplasare cu 120-103 şi a dus scorul general la 4-0, transmite AFP.

Bucks a obţinut victoria decisivă cu contribuţia majoră a grecului Giannis Antetokoumpo, autor al unei triple-duble cu 20 puncte, 15 pase decisive şi 12 recuperări, şi a pivotului Brook Lopez (25 puncte), potrivit agerpres.ro.

Tot în Conferinţa de Est, Philadelphia Sixers conduce cu 3-0 în duelul cu Washington Wizards, după succesul de sâmbătă cu 132-103 din capitala americană. Meciul patru are loc pe 31 mai, tot la Washington.

În Conferinţa de Vest, Portland Trail Balzers a învins Denver Nuggets cu 115-95 şi scorul general a devenit 2-2. Meciul cinci are loc pe 1 iunie la Portland.

Utah Jazz a întrecut Memphis Grizzlies în deplasare cu scorul de 121-11 şi conduce cu 2-1 la general. Meciul patru are loc la Memphis pe 31 mai.

Meciurile din play-off se dispută după sistemul cel mai bun din şapte jocuri, echipa care ajunge prima la patru victorii obţinând calificarea în turul următor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.