Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Apărării pregătește o achiziție SURPRIZĂ pentru Armata Română: Sumă IMENSĂ plătită

www.crimetime.ro
soldați români

Ministerul Apărării a demarat o procedură de achiziţie a 78 de drapele de luptă necesare unităţilor militare din cadrul forţelor terestre şi aeriene, potrivit unui anunţ publicat miercuri pe SEAP.

Conform sursei citate, achiziţia va fi făcută de Ministerul Apărării prin U.M. 02296 Bucureşti. Drapelele de luptă vor fi furnizate în baza unui contract cu o valoare estimată la 458.823,3 lei.

Citește și: ALERTĂ - Inspecția Judiciară s-a pronunțat în cazul judecătorului care a avut curajul să critice OUG 13

Contractul va fi atribuit printr-o procedură simplificată - într-o singură etapă, în SEAP, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Finanţarea contractului va fi asigurată din fonduri bugetare.

Data limită de depunere a ofertelor este 1 septembrie, ora 15,00, se mai arată în anunţ.

Pe de altă parte, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02415 Bucureşti a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare autoturisme de teren prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, conform unui alt anunţ, publicat joi în SEAP.

Acordul va avea o durată de 24 de luni şi o valoare estimată la o sumă cuprinsă între 2.170.000 de lei şi 4.200.000 de lei, fără TVA. Cantitatea maximă vizată de acest acord este de 60 de autoturisme.

Citește și: Povestea incredibilă a femeii care a produs tragedia zilei în România: Filmul întâmplării cumplite din Brănești

Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare sunt reprezentate de buget de stat, anunță Agerpres.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 septembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 6 octombrie, ora 18,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.