Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Dezvoltării anunţă că mai mult de jumătate dintre fondurile alocate pentru Valul Renovării din PNRR au fost accesate

www.gazetadenavodari.ro
Ministerul Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării anunţă, miercuri, că mai mult de jumătate dintre fondurile alocate pentru Valul Renovării din PNRR au fost accesate, după depunerea a 712 cereri pentru eficientizarea energetică şi asigurarea siguranţei seismice şi la incendiu a clădirilor multietajate, potrivit news.ro.

”Peste jumătate din fondurile alocate pentru Componenta 5 din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) – Valul Renovării au fost accesate de autorităţile locale şi centrale, ca urmare a depunerii a 712 cereri pentru eficientizarea energetică şi asigurarea siguranţei seismice şi la incendiu a clădirilor multietajate rezidenţiale şi publice”, a transmis, miercuri, Ministerul Dezvoltării, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, apelul de proiecte a fost deschis, vineri, 1 aprilie, bugetul total fiind de 2,8 miliarde de euro şi, în prezent, mai sunt disponibile 1.376.925.376 de euro.

Pentru eficientizarea energetică moderată sau aprofundată a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice, autorităţile locale mai pot depune cereri de finanţare până la data de 30 mai sau până la epuizarea bugetului rămas în acest moment.

Numărul proiectelor depuse şi bugetul rămas pot fi consultate, în timp real, la adresa: https://mdlpa.ro/pages/pnrrbuget

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.