Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Educației PLĂTEȘTE 4 lei pe o mască IMPORTATĂ cu 1,5 lei de firma unui fost ofițer SRI (Libertatea)/ UPDATE - Replica

Facebook
monica anisie

Se întâmplă în România anului 2020, în plină stare de urgență când achizițiile cu cântec par scăpate de sub control. Ministerul Educației plătește 4 lei pe o mască importată cu 1,5 lei. Afacerea este intermediată de firma unui fost ofițer SRI.

"În afacerea prin care firma maramureșeană Pop-Up, controlată de Camelia Sas, soția fostului ofițer SRI Alexandru Sas, a dat către Unifarm 2,2 milioane de măști din China s-a intercalat și compania Med Healthcare Project.

Citește și: SALVARE NEAȘTEPTATĂ pentru românii aflați în șomaj tehnic: COMPANIILE care preiau muncitorii trimiși acasă

Această companie a fost intermediară. Au luat măștile aduse din China cu 0,285 dolari CIF, transport inclus, de către Pop-Up și le-au vândut cu 0,58 de dolari către Unifarm, care a adăugat 10 bani pentru a le da în spitale. Într-un răspuns pentru ziar, Camelia Sas recunoștea că ea le-a adus în țară cu 1,5 lei (preț cu tot cu transport) și că firma Med Healthcare Project le-a achiziționat de la ea cu 2,159 de lei/bucată", scrie Libertatea. Măștile au fost vândute mai apoi cu 4 lei către Ministerul Educației, mai arată sursa citată.

UPDATE:

Pe adresa redacției a sosit un drept la replica din partea Cameliei Sas:

Aceasta susține că informațiile transmise sunt trunchiate și că în mod speculativ se face legătura între firmă și soțul ei.

Cât privește adaosul comercial practicat de Pop-Up Shop Band SRL către Med Healthcare Project SRL acest lucru ține de esența raporturilor comerciale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.