Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Educaţiei vrea să le dea mai greu bani profesorilor: A introdus noi criterii de performanță

profesori

Ministerul Educaţiei Naţionale a modificat, prin ordin de ministru, punctajele pentru unele criterii de evaluare pentru acordarea gradaţiei de merit profesorilor din învăţământul preuniversitar de stat în acest an, crescându-le şi stabilind un punctaj minim de 65 de puncte dintr-un total de 110.

Ministrul Educaţiei a emis un ordin pentru aprobarea metodologiei şi criteriilor privind acordarea gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat în sesiunea 2018, scrie news.ro.

Citește și: Ofertă nesperată pentru„Diamantul” lui Becali! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul din Pipera

Astfel, nou faţă de sesiunea din 2017, au fost crescute punctajele pentru anumite criterii de evaluare, respectiv performanţe dovedite în pregătirea preşcolarilor şi elevilor distinşi la olimpiade şi concursuri şcolare, participarea - în calitate de autor/coautor - la elaborarea de manuale şcolare şi alte resurse educaţionale, rezultate deosebite obţinute în pregătirea preşcolarilor/elevilor din categorii dezavantajate.

De asemenea, dacă în 2017 punctajul minim era de 70 de puncte din 100, anul acesta a fost stabilit un punctaj minim de 65 de puncte dintr-un total de 110 de puncte posibile pentru acordarea gradaţiei de merit.

Citește și: Lovitură de teatru! Ce s-a aflat despre fabrica pe care o lăuda premierul Viorica Dăncilă – „Afirmația este falsă” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.