Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse lansează Harta Interactivă a Tineretului

concert

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse anunţă marţi că lansează Harta Interactivă a Tineretului, care conţine, pentru fiecare judeţ în parte, datele de contact si evenimentele organizate de toate Casele de Cultură ale Studenţilor, Fundaţiile pentru Tineret, asociaţiile şi federaţiile de şi pentru tineri / studenţi, precum şi organizaţiile non-guvernamentale din domeniu, potrivit news.ro.

”Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse lansează astăzi Harta Interactivă a Tineretului. Aceasta conţine, pentru fiecare judeţ în parte, datele de contact si evenimentele organizate de toate Casele de Cultură ale Studenţilor, Fundaţiile pentru Tineret, asociaţiile şi federaţiile de şi pentru tineri / studenţi, precum şi organizaţiile non-guvernamentale din domeniu”, anunţă ministrul Familiei, Natalia Intotero.

De asemenea, harta va conţine şi informaţii cu privire la activitatea Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse şi a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie.

”Ne dorim ca acest instrument interactiv să devină atractiv pentru toţi tinerii din România şi să aibă ca rezultat creşterea participării lor la evenimentele organizate de instituţiile şi ONG-urile din domeniu”, a declarat Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Harta va fi îmbunătăţită în fiecare zi cu noi date despre ONG-uri şi instituţii de resort cu atribuţii în domeniu, urmând să fie extinsă şi cu date despre ONG-uri pentru familie şi copii.

Harta Interactivă poate fi accesată la următorul link: https://mfamilie.gov.ro/1/harta-interactiva/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.