Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Francez al Sporturilor: 'Înainte de sfârşitul lunii iulie nu poate exista o competiţie, nici măcar cu porţile închise'

Edouard Philippe

Ministerul Francez al Sporturilor a precizat, marţi, după ce premierul Edouard Philippe a anunţat că spre deosebire de activitiţile sportive individuale sporturile de echipă nu se vor putea practica nici începând din data de 11 mai, că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie, însă ligile pot lua în calcul încheierea sezonului în august sau în septembrie, relatează Le Figaro, potrivit news.ro.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

“Înainte de sfârşitul lunii iulie nu poate exista o competiţie, nici măcar cu porţile închise”, se arată într-un comunicat al ministerului. Însă în acest “stadiu” şi subrezerva unei evoluţii nefavorabile a situaţiei sanitare, ligile “pot lua în calcul terminarea sezonului în luna august sau în septembrie, este decizia lor”, a adăugat ministerul francez, amintind şi că adunările de peste 5.000 de persoane sunt interzise până în septembrie.

Întrebat dacă există posibilitatea organizării finalelor Cupei Franţei şi Cupei Ligii Franţei în august, cu porţile închise, ministerul nu a exclus această ipoteză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.