Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății: Una dintre femeile rănite în accidentul din Ialomița a suferit o intervenție chirurgicală

Sanador
operatie doctori spital

Una dintre femeile rănite în accidentul din Ialomița, care este actualmente internată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, a suferit o intervenție chirurgicală, starea acesteia menținându-se gravă, la fel ca a celeilalte paciente internate aici, anunță Ministerul Sănătății, anunță MEDIAFAX.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

Reprezentanții Ministerului Sănătății transmit că ambele paciente se află internate în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca sunt în stare gravă, dar dar fără evenimente nefavorabile față de dimineață, prin urmare starea lor este staționară. Una dintre ele a suferit intervenție chirurgicală, cealaltă nu a necesitat operație.

În ceea ce privește cei patru răniți internați la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, cele două femei în vârstă de 45 și respectiv 30 de ani sunt internate în continuare pe Terapie Intensivă, fiind conștiente, în stare bună, cu multiple traumatisme. Tânăra de 19 ani se află internată tot în Secția de Terapie Intensivă, în stare gravă, iar cea de-a patra victimă adusă la Bagdasar Arseni se află încă în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind stabilă.

Vezi și: Dana Gârbovan, despre numirea Laurei Codruța Kovesi procuror-șef european: 'E una politică. Nu a existat o competiție reală'

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.