Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătăţii: 12,6 milioane lei pentru achiziţia de echipamente medicale necesare Spitalului Orăşenesc Sinaia

Inquam Photos/ Octav Ganea
ministerul sanatatii

Ministerul Sănătăţii anunţă că a fost semnat contactul de finanţare pentru proiectul "Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în oraşul Sinaia”. Proiectul vizează achiziţia de echipamente medicale, în valoare de 12,6 milioane de lei, anunță news.ro.

”Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru PO Infrastructura Mare, a semnat contractul de finanţare pentru implementarea proiectului «Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în oraşul Sinaia». Proiectul va finanţa achiziţia de echipamente medicale şi de protecţie pentru Spitalul Orăşenesc, care va putea astfel gestiona mai bine criza sanitară”, a transmis, sâmbătă, Ministeru sănătăţii.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Sursa citată a precizat că, datorită achiziţiilor realizate cu cele 12,6 milioane lei din fonduri europene, vor putea fi tratate mai multe personae. Unitatea sanitară are 94 paturi şi este singurul spital non-Covid cu multispecialităţi pe o distanţă de peste 100 km, între Ploieşti şi Braşov, furnizând servicii pentru cei peste 45.000 locuitori ai oraşelor din zonă turistică - Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic şi Breaza. Proiectul va fi implementat până la sfârşitul acestui an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.