Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătăţii anunţă achiziţia de angiografe pentru Spitalul Universitar din Bucureşti şi pentru Institutul pentru Boli Cardiovasculare Târgu Mureş

gds.ro
ministerul sanatatii

Ministerul Sănătăţii anunţă achiziţia de angiografe pentru Spitalul Universitar din Bucureşti şi pentru Institutul pentru Boli Cardiovasculare Târgu Mureş

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că a finanţat achiziţionarea a două angiografe pentru Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti şi altuia pentru Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, anunță news.ro.

”Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti beneficiază de două echipamente moderne, cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii. Investiţia s-a ridicat la cca 10 milioane de lei pentru achiziţionarea şi instalarea a două Angiografe (biplan şi monoplan)”, arată MS, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Ministerul Sănătăţii a anunţat că a finanţat achiziţionarea unui Angiograf performant în cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

Investiţia a fost în valoare de 8,3 milioane de lei.

”Dotarea spitalelor din România cu echipamente de înaltă performanţă pentru proceduri complexe reprezintă o componentă importantă din reforma şi dezvoltarea sistemului de sănătate”, a arătat MS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.