Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății demontează un fake news care a isterizat românii: aceste informații sunt false

gds.ro
ministerul sanatatii

Ministerul Sănătății susține că datele prezentate într-un document care circulă pe rețelele de socializare, potrivit căruia o criză a medicamentelor este inevitabilă în farmacii, sunt false.

„Ca urmare a distribuirii pe rețelele de socializare a unui document avizat de , dat spre informare medicilor de familie, în care se indică acestora , din cauza faptului că statul român , pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că toate aceste date sunt false și se înscriu în spectrul informațiilor de tip fake news (minciuni)”, au transmis joi reprezentanții Ministerului Sănătății, scrie Mediafax.

Citește și: Valul șase ar putea fi o utopie: AstraZeneca a inventat pastila care nimicește Omicron

Aceștia îi roagă pe cetățeni să nu distribuie aceste informații false, „care sunt menite a induce panică în rândul comunităților, mai ales în rândul cetățenilor care necesită medicamentație sau tratament specific”. Reprezentanții Ministerului susțin că directorul executiv al patronatului în cauză a mai distribuit în trecut informații false, combătute de Ministerul Apărării Naționale. „În informarea precedentă se specifica faptul că întreaga campanie de vaccinare împotriva COVID-19, organizată de armată este , iar vaccinul drept . Aceste afirmații sunt mincinoase, nefiind susținute de fapte verificabile”, mai arată Ministerul Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.