Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Ministrul Justiției cere interzicerea cartelelor prepay fără buletin, după asasinatul din Arad

Inquam Photos / Octav Ganea
cartele prepay

Ministrul Justiției, Stelian Ion (USR), a declarat marți, la Guvern, că va propune interzicerea cumpărării cartelelor telefonice prapay fără buletin, după crima din Arad, cazul Caracal și diverse amenințări cu bomba.

  • „Daca ar fi fost chestiuni clare (despre crima din Arad) ati fi aflat. Pe de alta parte este un caz delicat, este un caz complex si urmarirea penala trebuie realizata cu discretie. Este foarte important sa nu fie afectate pistele pe care lucreaza anchetatorii, asa ca eu as privi cu rezerva teoriile care se vehicueaza in spatiul public. Aceasta cauza este ingrijoratoare. Intotdeauna dupa ce se intampla anumite astfel de tragedii, este o fapta extrem de grava pana la urma, se poate analiza sub aspect legislativ sa se aduca unele modificari. Ieri a fost prin telefon a fost amenintare cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti. Cred ca trebuie sa luam in serios reanalizarea solutiei privind interzicerea cumpararii cartelelor fara buletin. O sa propun aceasta chestiune. Din pacate tot mai multe situatii in care oameni certati cu legea se folosesc de acest mijloc. Imi amintesc si de cazul Caracal. Deci este un subiect pe care il am pe agenda, printre prioritati”, a declarat Stelian Ion.

În februarie 2020, CCR a respins, cu unanimitate de voturi, ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Dăncilă prin care s-a introdus prevederea ca vânzarea cartelelor de telefon prepay să fie posibilă doar cu buletinul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.