Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PNL, despre tensiunile de la rotativă: Eu cred că România are nevoie de o coaliţie cât mai largă şi actuala formula s-a dovedit că a funcţionat

INQUAM Photo - Octav Ganea
Sebastian Burduja

Ministru PNL, despre tensiunile d ela rotativă: Eu cred că România are nevoie de o coaliţie cât mai largă şi actuala formula s-a dovedit că a funcţionat

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja a declarat vineri despre negocierile care se poartă pentru formarea noului Guvern, că PNL s-a exprimat foarte clar inclusiv astăzi că îşi doreşte respectarea protocolului. ”Eu cred că România are nevoie de o coaliţie cât mai largă şi actuala formula s-a dovedit că a funcţionat”, a spus el, întrebat dacă liberalii îşi mai doresc ca UDMR să facă parte din coaliţie.

Ce a mai spus Sebastian Burduja

”PNL s-a exprimat foarte clar inclusiv astăzi că îşi doreşte respectarea protocolului, asta este singura doleanţă a Partidului Naţional Liberal. Restul sunt subiecte care pot face sau nu subiectul acestor negocieri dar eu întotdeauna am spus că aşteptarea românilor de la noi este să ne concentrăm cât mai mult pe guvernare.

Aceste negocieri se poartă, sunt fireşti, sunt parte din politică, dar nu văd în a specula acum ce ministere se vor duce unde, perspectiva mea este că trebuie respectat protocolul. Acolo este un rol pentru UDMR”, a spus ministrul Cercetării, despre tensiunile dintre partide, în negocierile purtate pentru noua formulă de guvern.

Despre negocierile care se duc în coaliţie, Sebastian Burduja a precizat că nu este parte din echipa de negociere. ”Am încredere în colegii mei, în preşedinte, secretarul general, colegii mei care sunt acolo şi pun în aplicare mandatul primit de la Biroul Politic Naţional. Eu cred că România are nevoie de o coaliţie cât mai largă şi actuala formula s-a dovedit că a funcţionat. Guvernul a avut un ritm bun de lucru”, a mai declarat Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.