Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PSD alungă vântul de remaniere

semn

Ministrul Culturii, Valer Daniel Breaz, a declarat, miercuri după-amiază, la Constanţa, că PSD nu va pregăti vreo remaniere guvernamentală în perioada următoare, potrivit news.ro.

  • Afirmația ministrului vine în contextul în care doi miniștri, Rovana Plumb și Natalia Intotero, sunt vehiculate intens pe lista PSD la europarlamentare și dacă aleg să meargă la Bruxelles este nevoie de numirea unor înlocuitori în Guvern.

Breaz a fost întrebat, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, dacă social-democraţii pregătesc o remaniere.

"Nu s-a discutat de nicio remaniere şi nu cred că PSD va pregăti vreo remaniere guvernamentală în următoarea perioadă. Nu fac parte din structurile centrale de conducere ale partidului, dar pot să vă spun că nu intenţionează nimeni să facă o remaniere guvernamentală şi Partidul Social Democrat nu va face niciodată o remaniere doar de dragul remanierii. Atunci când s-au făcut remanieri s-au căutat miniştri mai buni, miniştri care să aducă plus valoare în ministere", a spus ministrul Culturii.

Citește și: Victor Ponta, către Codrin Ștefănescu: Bufonule, tu nu ți-ai văzut mama la DNA! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.