Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru UDMR, despre scandalul din coaliţie: Sper că noaptea va fi sfetnic bun pentru toată lumea

tanczos barna

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, s-a referit, joi, la scandalul din coaliţie şi a precizat că speră ca şedinţa de Guvern de vineri şi cea de coaliţie să îi ducă pe cei de la guvernare către poziţii mai apropiate şi către un compromis. El a menţionat că alternativă la actuala guvernare nu există, anunță news.ro.

Tánczos Barna a fost întrebat joi, într-o conferinţă susţinută la Băile Tuşnad, ce părere are despre scandalul din coaliţie.

“Am făcut de mai multe ori apel la responsabilitate şi la calm. Situaţia de ieri este una într-adevăr tensionată. UMDR a cerut de mai multe ori ca acest program Anghel Saligny să fie analizat cu prioritate, să avem avizarea acestui act normativ în cel mai scurt timp posibil pentru că suntem convinşi de faptul că România are nevoie de acest program”, a afirmat ministrul Mediului.

El speră ca şedinţa de Guvern de vineri şi cea de coaliţie să apropie părţile implicate în scandal către un compromis.

“Sper că noaptea va fi sfetnic bun pentru toată lumea. Sper ca mâine şedinţa de Guvern şi şedinţa de coaliţie care va avea loc să ne ducă către poziţii mai apropiate, către un compromis şi către o soluţie prin care această coaliţie să meargă mai departe. Astăzi, din punctul meu de vedere, alternativă la această coaliţie nu există şi oricine discută, orice partid de opoziţie şi oricine încearcă acum să strângă semnături pentru a susţine câte o moţiune de cenzură, nu cred că soluţiile alternative în momentul de faţă există”, a explicat Tánczos Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.