Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, l-a primit pe Nunţiul Apostolic

ramona manescu

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, l-a primit miercuri pe Nunţiul Apostolic, decan al corpului diplomatic acreditat în România, monseniorul Miguel Maury Buendia, în vizită de curtoazie, ocazie cu care a fost evidenţiată cooperarea foarte bună dintre România şi Sfântul Scaun.

Demnitarul român a mulţumit pentru urările de succes adresate în îndeplinirea mandatului, în numele corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, reliefând deschiderea pentru cooperare şi dialog cu acesta, informează MAE într-un comunicat transmis AGERPRES.

Totodată, ministrul Ramona Mănescu a evidenţiat succesul vizitei Papei Francisc în România, din perioada 31 mai - 2 iunie a acestui an, desfăşurată în contextul primei preşedinţii române a Consiliului Uniunii Europene şi la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România. Şeful diplomaţiei române a punctat faptul că programul vizitei Papei Francisc în România a reflectat dorinţa acestuia de a se întâlni cu cât mai mulţi români şi de a vizita toate regiunile istorice ale României moderne, precizează MAE.

Potrivit sursei citate, interlocutorii au avut şi un schimb de opinii privind stadiul şi perspectivele relaţiilor dintre România şi Sfântul Scaun.

În context, au evidenţiat cooperarea foarte bună dintre România şi Sfântul Scaun, amintind că, anul viitor, se vor aniversa 100 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.