Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Afacerilor Interne a vizitat localităţile afectate de inundaţii din Braşov

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
carmen dan inundatii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vizitat joi mai multe localităţi din judeţul Braşov care au fost afectate de inundaţii în ultimele zile, a declarat pentru Agerpres prefectul Braşovului, Marian Rasaliu.

''Doamna ministru a vizitat zonele afectate de inundaţii din localităţile Mândra, Şercaia şi Comăna. Timp de două ore ne-am deplasat în fiecare localitate, cu maşini de teren şi a văzut situaţia la faţa locului. I-am prezentat punctual fiecare situaţie în parte. A văzut şi podul de la Comăna şi luncile inundate şi terenurile agricole unde au pătruns apele, în localităţile Mândra şi Şercaia. S-a prezentat o estimare a pagubelor, oricum o situaţie clară va fi realizată după retragerea apelor. I-am explicat toate măsurile pe care le-am luat în aceste zile şi cu ce forţe am intervenit'', a precizat Marian Rasaliu.

Anterior, ministrul Afacerilor Interne a fost şi în localitatea braşoveană Augustin, afectată de inundaţii, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii ISU Braşov, cu cei de la Serviciul de Gospodărire al Apelor Braşov şi cu reprezentanţii administraţiei apelor râului Olt.

Prefectul spune că situaţia este sub control, judeţul Braşov fiind sub cod portocaliu până joi seara, dar, potrivit meteorologilor, în zilele următoare va începe din nou să plouă în zonă.

În cursul zilei de joi, ministrul Carmen Dan a vizitat şi localitatea Căpeni din judeţul Covasna, care este de asemenea afectată de inundaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.