Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii anunță noua campanie 'Cumpără Românește': A venit momentul să dăm cu toții dovadă de unitate și patriotism

Ministerul Agriculturii
Florin Barbu

Ministrul Agriculturii anunță noua campanie 'Cumpără Românește': A venit momentul să dăm cu toții dovadă de unitate și patriotism

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a scris, sâmbătă, pe pagina de Facebook, despre fermierii și producătorii români, recunoscuți pentru talentul, puterea de muncă și tradiția de a produce alimente gustoase, sănătoase și de calitate.

"Fermierii și producătorii români sunt recunoscuți pentru talentul, puterea de muncă și tradiția de a produce alimente gustoase, sănătoase și de calitate!, a scris pe pagina sa de Facebook.

Alături de colegii mei, am demarat campania ”Cumpără Românește” pentru a ne arăta susținerea și sprijinul pentru producția 100% românească.

Îi invit pe toți producătorii noștri să se înscrie pe https://cumpara-romaneste.ro/formular-inscriere/, ca să putem face cât mai cunoscute produsele lor minunate.

A venit momentul să dăm cu toții dovadă de unitate și patriotism, SĂ CUMPĂRĂM CU DRAGOSTE DIN ROMÂNIA ȘI SĂ MÂNCĂM ROMÂNEȘTE!

România are cu ce, România știe, România poate!

Împreună putem să facem România o țară mai bună și prosperă."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.