Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul 'altă întrebare', aproape de a declanşa un nou SCANDAL: Ce prag ar putea să fie fixat pentru abuzul în serviciu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache demisie

Legile justiţiei pot declanşa un nou scandal imens. După protestele de amploare de la începutul acestui an, acestea au fost din nou puse pe tapet. Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache este foarte aproape de a declanşa un nou scandal din cauza pragului pentru abuzul în serviciu pe care parlamentarii trebuie să-l stabilească.

Citește și: Banca Mondială se implică în infrastructura României: Ce proiect vital va susține gigantul

După ce ieri Florin Iordache, preşedintele Comisiei care se ocupă de modificarea pachetului venit de la Tudorel Toader, anunţase că există mai multe variante în lucru, inclusiv una de 19 mii de lei, şi că dezbaterile încep astăzi, astăzi punctul a fost scos de pe ordinea de zi, în Comisie a ieşit scandal iar Florin Iordache părea destul de nervos. „Nu ne răzgândim și nici nu ne gândim. Noi, comisia specială, am împărțit-o în două, o parte cu materia penală, o parte cu codul civil. Avem 16 variante de posibilă formulare a abuzului în serviciului: pe de o parte pragul, pe de o parte cui să se adreseze. Dacă nimeni nu a mai depus un alt amendament. Avem 16 forme, avem o variantă propusă de barouri, de Parchetul general, variante trimise de specialiști. (...)Cel mai mic să nu mai avem prag și cel mai mare 100.000 de euro”, a declarat Florin Iordache la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.