Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării anunță schimbări majore la CSA Steaua: portița care va permite echipei să promoveze

Twitter
Vasile Dîncu

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, susține că se vor opera o serie de modificări la CSA Steaua, echipă deținută de către Ministerul Apărării, în așa fel încât gruparea din Ghencea să aibă dreptul de a promova. Dîncu a precizat că se dorește un parteneriat public-privat, ceea ce va ”dribla” prevederile din Legea Sportului, iar CSA Steaua ar putea promova.

„Steaua, echipa Ministerului Apărării Naționale, nu poate promova din două motive, importante amândouă. În momentul acesta nu avea o echipă de promovare, drept pentru s-a clasat pe locul 4.

În acest moment, să fim serioși, bugetul echipei, performanța echipei nu ar permite să fie o echipă de top în Liga 1.

Conform legii, în România, echipele departamentale nu pot să joace în liga profesionistă. Aceasta este legea. Sigur că nu este normală. Nu mi se pare normal să nu aibă șansa de a promova. Nu poți să participi la un campionat și să nu ai dreptul să câștigi.

Câștigul din Liga 2 este să intri în Liga 1. Am discutat cu echipa. Evident, pentru anul viitor am stabilit că ne pregătim să avem o echipă care să se lupte pentru intrarea în Liga 1. Să aibă dreptul…

Dreptul poate să îl aibă în două feluri: schimbăm legea sportului, ceea ce nu cred că e cazul, deși nu e foarte dreaptă neapărat, sau organizarea echipei Steaua după modelul Dinamo București, într-o societate public-privată sau societate comercială, care să fie privată și să poată primi sponsorizări din afara bugetului MApN.

Cred că aceasta este calea cea mai bună. Am discutat deja cu conducerea clubului, vom face aceste modificări foarte repede și la anul să se lupte pentru a intra în Liga 1.

Sigur că echipa trebuie schimbată mult, trebuie aduși oameni noi. Trebuie să devină o echipă profesionistă”, a spus Vasile Dîncu pentru Euronews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.