Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării din Rusia a intrat pe lista neagră a lui Putin: suspect de sabotaj și lovitură de stat militară (fost deputat)

Nezavisimaia Gazeta
Putin Soigu

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin îl va acuza direct pe ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, pentru eşecurile Rusiei în războiul împotriva Ucrainei, anunţă pe Facebook fostul deputat al Dumei de Stat, Ilya Ponomarev.

„Şoigu a fost numit ţap ispăşitor pentru eşecurile din Ucraina. Acum corupţia şi postscriptele din armată vor fi” dezvăluite „. În acelaşi timp, concurentul va fi înlăturat…”, a scris el.

Serghei Șoigu este acuzat că a oferit informații eronate Kremlinului privitor la forța pe care o are armata rusă, iar faptul că trupele rusești suferă pierderi consistente în Ucraina i se impută direct. Inițial, rușii credeau că vor avea un marș triumfal în Ucraina, dar pe măsură ce trece timpul se văd angrenați într-un război de uzură, pentru care nu erau pregătiți.

Serviciile secrete din SUA susțin că Serghei Șoigu ar pregăti o lovitură de stat militară împotriva lui Vladimir Putin, ca urmare a acuzațiilor care îi sunt aduse, informează Nexta.

În deceniul petrecut în fruntea armatei ruse, Șoigu, care nu a fost niciodată soldat profesionist, dar care deține gradul de general de armată, a lucrat pentru a moderniza și profesionaliza forțele armate și pentru a le construi imaginea de mașină de luptă eficientă și de instrument de politică externă, informează AlephNews.

Victoriile din Crimeea și Siria au contribuit la propulsarea lui Șoigu și a armatei în centrul structurii de putere de la Kremlin a lui Putin, cu un avantaj față de temutele servicii de informații care au fost anterior principalii susținători ai președintelui rus, care este el însuși un fost spion.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.