Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a comentat situația de la Steaua: 'Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a'

gabriel les

Ministrul Apărării Naționale (MApN), Gabriel Leș, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, referitor la situația echipei de fotbal Steaua București, că este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a, însă nu e atributul său să ia decizii de management sportiv.

"Sunt la curent cu situația echipei de fotbal Steaua București. Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a, însă nu este atributul meu, ca ministru, să iau decizii în ceea ce privește managementul sportiv al secțiilor CSA Steaua. Echipa de conducere a clubului va analiza, în cel mai scurt timp, această situație cu toată responsabilitatea, va decide care sunt opțiunile și soluțiile pentru viitor și le va comunica transparent opiniei publice și, mai ales, suporterilor. Susțin echipa Steaua și asigur suporterii de tot suportul meu pe viitor, așa cum am făcut-o și până în momentul de față", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

Citește și: EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

Reacția ministrului Apărării Naționale vine după ce antrenorul Marius Lăcătuş şi secundul Ştefan Iovan şi-au prezentat demisiile în faţa comandantului Clubului Sportiv al Armatei "Steaua București", Pompiliu Bixi Mocanu, potrivit ProSport. Omul care conduce CSA le-a transmis că mai au timp de gândire, întrucât nu-şi doreşte să piardă cele două legende ale fotbalului românesc. Luni, 3 iunie, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au lăsat foile de demisie pe biroul comandantului CSA Steaua, la prima oră a dimineţii. Bixi Mocanu nu a dorit să accepte şi le-a mai dat timp de gândire. Marius Lăcătuș urma să prezinte un raport al sezonului petrecut în Liga 4, urmând ca acesta să fie predat săptămâna următoare.

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul polițistului ucis în Timiș! Care este, de fapt, arma crimei

Steaua București a ratat pentru al doilea an promovarea în Liga 3, fiind învinsă în play-off-ul Ligii 4 de echipa de fotbal Carmen București, cu scorul de 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.