Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării: România se bucură de cele mai importante garanţii de securitate din întreaga sa istorie

romania nato

România se bucură de cele mai importante garanţii de securitate din întreaga sa istorie, nu doar din perspectiva apartenenţei la NATO şi UE, dar şi ca rezultat al muncii depuse de profesioniştii din Ministerul Apărării, a transmis vineri, într-un mesaj de Crăciun, ministrul Angel Tîlvăr, conform Agerpres.

"2022 a fost plin de provocări pentru securitatea regională, mai ales după 24 februarie, ziua în care Rusia a pornit războiul de agresiune împotriva Ucrainei. România se bucură de cele mai importante garanţii de securitate din întreaga sa istorie, nu doar din perspectiva apartenenţei la NATO şi UE, dar şi ca rezultat al muncii depuse de profesioniştii din Ministerul Apărării", a evidenţiat Angel Tîlvăr.

Totodată, ministrul a mulţumit şi românilor pentru modul în care au ajutat persoanele din ţara vecină care fugeau din calea invaziei ruse.

"Le sunt recunoscător românilor care s-au mobilizat admirabil şi i-au sprijinit pe refugiaţii ucraineni oferindu-le adăpost şi speranţă, într-un moment de cumpănă pentru ei şi ţara lor. Mulţumesc românilor şi pentru încrederea pe care o au în Armată şi îi asigur că militarii noştri vor fi permanent la datorie pentru a garanta securitatea ţării", a mai transmis ministrul Apărării.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.