Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, scrisoare către Iohannis - Ce rugăminte a avut Gabriel Leș către președinte

Inquam Photos/ Octav Ganea
Gabriel Les

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, i-a trimis la începutul lunii februarie o scrisoare lui Klaus Iohannis în care îi cere președintelui o întrevedere pentru a găsi o soluție privind șeful Statului Major. Subiectul scrisorii a fost mediatizat joi seară atât de Antena3, cât și România tv.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

"Putin, în discursul despre starea naţiunii, ameninţă România cu arme şi că o va lovi pentru că avem un scut antirachetă la Deveselu. Ce este grav, dincolo de orice înţelegere, este că decretul preşedintelui României, cu privire la numirea şefului statului Major, este suspendat. Aceasta este dovada că domnia sa nu acceptă ce instanţa i-a cerut şi anume ca părţile să se înţeleagă", a spus Mihai Gâdea, la Antena3.

"Ministrul Apărării îi transmite o scrisoare pe care v-o prezint în premieră națională", a anunțat Mihai Gâdea.

"Domnule Președinte al României, luând în considerare prerogativele dumneavoastră constituționale, va adresez rugămintea de a fi de acord cu inițierea unei proceduri comune pentru identificarea soluției agreate de ambele părți, în vederea numirii șefului Statului Major al Apărării.

Considerăm ca util răspunsul dumneavoastră, în situația în care îl vom privi până la data de 25.02.2019", a scris Gabriel Leș, în scrisoarea adresată șefului statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.