Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării şi şeful Statului Major vor participa la un eveniment dedicat veteranilor de război

gov.ro
Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, vor participa marţi, în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, la un eveniment dedicat veteranilor de război din Bucureşti, judeţul Ilfov şi din Republica Moldova.

La eveniment, parte a campaniei "Alături de veterani", au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, ai mediului de afaceri, sectorului cultural, ai societăţii civile şi tineri voluntari, care vor pregăti cadouri pentru veterani, precizează un comunicat MApN transmis luni AGERPRES.

Tot marţi, la sediul Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul", vor fi pregătite cadourile pentru veteranii de război din 25 de judeţe din zonele de sud şi est ale ţării.

O activitate similară s-a desfăşurat luni, în prezenţa şefului Statului Major al Apărării, în Garnizoana Alba Iulia, unde au fost împachetate cadouri pentru veteranii de război din 15 judeţe din centrul şi vestul ţării.

Campania "Alături de veterani", iniţiată în parteneriat cu Asociaţia "Alături de eroi", împreună cu mediul de afaceri şi societatea civilă, se va desfăşura pe parcursul mai multor zile. Vor fi distribuite pachete-cadou cu ocazia Sărbătorilor de Paşte pentru toţi cei 2.610 veterani de război de pe teritoriul României, precum şi pentru cei opt din Republica Moldova.

Echipele care vor distribui pachetele sunt formate din personal al unităţilor militare şi voluntari, membri ai asociaţiilor şi fundaţiilor neguvernamentale de profil.

Membrii echipelor de distribuire vor fi testaţi pentru depistarea COVID-19 cu ajutorul unor teste rapide antigen puse la dispoziţie de organizatori, precizează ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.