Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Cercetării deţine două case, mai multe conturi şi depozite bancare şi un Jeep

ziarobiectiv.ro
Serban Valeca

Ministrul Cercetării, Şerban Valeca, deţine două case şi două terenuri în Piteşti şi Ştefăneşti, mai multe conturi şi depozite, o colecţie de timbre, dar şi bijuterii. Potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, Valeca deţine o casă şi un teren în Piteşti, dar şi o casă de vacanţă şi un teren în localitatea Ştefăneşti, acestea din urmă împreună cu mama sa, şi un autoturism Jeep cumpărat în anul 2016.

Noul ministru al Cercetării mai are o colecţie de timbre de aproximativ 5.000 de euro şi bijuterii de aproape 9.000 de euro. Şerban Valeca are mai multe conturi şi depozite pe numele său la BRD: de circa 44.000 de lei, altele de aproape 11.000 de dolari şi de aproape 66.300 de euro. Soţia ministrului are şi ea un cont la Bancpost Piteşti, în valoare de 33.000 de lei, şi un altul la BRD - 375.300 de lei, conform Agerpres.

Valeca a obţinut anul trecut venituri din activitatea didactică - 81.000 de lei şi din activitate didactică plus cercetare - 35.653 lei. Din funcţia de senator a obţinut anul trecut 59.400 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.