Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii așteaptă evaluarea lui Dăncilă: Dânsa va decide ce membri ai cabinetului rămân'

Inquam Photos / George Calin
george ivascu

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a declarat marţi, după audierea din Comisia pentru cultură din Cameră, că aşteaptă evaluarea prim-ministrului Viorica Dăncilă şi că a rezolvat, „din punct de vedere al legalităţii”, toate proiectele de la minister.

„Am auzit ce se vehiculează, dar, aşa cum s-a transmis, cred că cel mai important este ca doamna premier să facă evaluarea asa cum s-a spus. Dânsa va decide ce membri ai cabinetului rămân, inclusiv cu acel grup de lucru înfiinţat pentru urmărirea programului de guvernare. Nu ştiu ce să spun. Urmează evaluarea”, a declarat el, conform news.ro.

PE REPEDE ÎNAINTE - Eugen Nicolicea cere DEJA termene de atac pentru revizuirea sentințelor în dosare instrumentate pe protocoale

Despre activitatea întreprinsă în ultimele opt luni, Ivaşcu a precizat: „Întotdeauna se poate face mai mult. Dar cel mai greu şi mai important pentru mine e Centenarul. Eu sunt fericit că acest an aniversar poate fi sărbătorit de toţi românii”.

Legat de proiectele preluate, Ivaşcu este de părere că a rezolvat „din punct de vedere al legalităţii” toate proiectele. „Tot ceea ce înseamană fişe, devize, toate au fost verificate. Aşadar, tot ceea ce înseamnă transferul de bani către autorităţile locale sau centrale - fiind verificate - ele dau o linişte atât lor, cât şi celor care îşi desfăşoară activitatea”.

Ivaşcu este de părere că „nu există o problemă de comunicare” între miniştrii cabinetului „sau, cel puţin, dacă e, pot să îmi asum eu despre mine. Cred că problema de comunicare ţine de fiecare în parte”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.