Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii, reacție în scandalul standului României de la Frankfurt: Niște rătăciți în viață! Îți trebuie ceva stupiditate

cetateanul.net
Lucian Romaşcanu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, reacționează, după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii care prezentau standul României la Târgul de carte de la Frankfurt drept unul amenajat în bătaie de joc. Romașcanu susține că acele fotografii sunt făcute din spatele standului și a postat imagini cu înfățișarea reală a acestuia.

”Niște rătăciți în viață și în politică au publicat o poză cu spatele standului României de la Târgul de carte de Frankfurt și au răscolit internetul cu ea. La câtă școală neterminată au, nu ai așteptări să nimerească intrarea în stand, dar să confunzi fața cu spatele îți trebuie ceva stupiditate, cu care te naști. Așa ceva nu se dobândește...

Normal nu le răspundeam dar văd "știrea" și în locuri serioase, de unde, din păcate, nu s-a deranjat nimeni sa ceară o reacție.

Câteva poze de la Frankfurt (unde am avut stand standard) și de la Belgrad (din aceste zile) unde suntem țară invitată de onoare.

PS: Aștept de la bivolul în sandale și de la Drulă, cel ce s-a trezit cu 3 milioane în cont după ce a fost puțin ministru, plus de la autorii cumpărării de milioane de vaccinuri inutile, să-și doneze parte din avere pentru a avea stand ca la Belgrad, oriunde am merge.”, a spus Lucian Romașcanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.