Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de externe al Republicii Moldova va efectua o vizita de lucru în SUA

tellerreport.com
Nicu Popescu

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu, viceprim-ministru, va efectua o vizita de lucru în SUA în zilele de 18 şi 19 aprilie, anunţă vineri Deschide.md.

Cu acest prilej, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe de la Chişinău, Nicu Popescu va participa la reuniunile grupurilor de lucru comune în cadrul Dialogului Strategic între Republica Moldova şi SUA, organizat în contextul celei de-a 30-a aniversări de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-americane.

Şeful diplomaţiei moldovene are programată şi o întrevedere cu secretarul de stat Antony Blinken, cu care va aborda modalităţile concrete de aprofundare a cooperării bilaterale în domeniile politic, energetic, de întărire a rezilienţei socio-economice şi proiecte de asistenţă pentru dezvoltare, implementate cu suportul SUA.

De asemenea, ministrul moldovean de externe are programate cu ocazia vizitei la Washington o serie de întâlniri cu diverşi oficiali americani de rang înalt, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai societăţii civile, centrelor analitice şi jurnalişti, potrivit Agerpres.ro.

Delegaţia care îl a însoţi pe Nicu Popescu în vizita sa în SUA include membri ai administraţiei prezidenţiale şi ai executivului, conform publicaţiei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.