Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Externe l-a primit pe ambasadorul estonian, la încheierea misiunii în ţara noastră

Teodor Melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit, miercuri, pe ambasadorul Republicii Estonia, Ants Frosch, cu ocazia încheierii misiunii în România, informează un comunicat transmis de către MAE, potrivit agerpres.ro.

Şeful diplomaţiei a reiterat interesul părţii române pentru extinderea şi diversificarea cooperării economice şi sectoriale şi a salutat buna colaborare între cele două state în domeniul apărării.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: 'Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm'

"Din discuţii a reieşit că România şi Republica Estonia sunt state cu abordări similare pe o gamă largă de dosare europene şi au un interes comun pentru consolidarea relaţiei transatlantice şi asigurarea securităţii Flancului Estic al NATO,fiind actori angajaţi în asumarea responsabilităţilor care le revin în cadrul UE şi NATO", punctează sursa citată.

De asemenea, şeful diplomaţiei române a arătat apreciere pentru activitatea diplomatului eston, evidenţiind faptul că a fost primul ambasador al acestui stat cu reşedinţa la Bucureşti. Ministrul Teodor Meleşcanu a salutat şi faptul că, după inaugurarea ambasadei României la Tallinn şi cea a ambasadei Estoniei la Bucureşti, relaţiile bilaterale au cunoscut o dezvoltare fără precedent.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai folosite medicamente poate fi fatal! Cum îți dai seama că ai o intoleranță la aspirină

În context, şeful diplomaţiei române a amintit de vizita la nivel de prim-ministru organizată anul trecut atât la Tallinn (15 - 16 iunie), cât şi la Constanţa (16 - 17 iunie), mai menţionează sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.