Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Externe susţine că Dăncilă a avut o prestaţie bună în vizitele externe, în ciuda gafelor: 'Restul e cancan'

Viorica Dăncila Benjamin Netanyahu Teodor Meleșcanu Dăncilă Netanyahu Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă "a comunicat foarte corect şi argumentat poziţia României" în deplasările pe plan extern, a declarat, luni, la Adevărul Live, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu. 

"Doamna Dăncilă întotdeauna a comunicat foarte corect şi argumentat poziţia României. Nu a existat nici cea mai mică îndoială în legătură cu transmiterea unor mesaje foarte clare referitoare la interesele României, dorinţa de colaborare, în domeniul economic, mai ales, că fiind prim-ministru are această responsabilitate prioritară. Deci nu există nici cea mai mică îndoială, iar (...) restul e cancan", a spus Meleşcanu, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Afecțiunile GRAVE care vin la pachet cu o talie îngroșată

El a spus că, în delegaţiile din care a făcut parte, comunicarea premierului a fost "extrem de corectă". 

"Vă asigur că acolo unde am fost prezent comunicarea a fost extrem de corectă, a fost o comunicare foarte clară şi o exprimare foarte deschisă a dorinţei de dezvoltare a raporturilor cu statele respective, fără niciun fel de probleme", a punctat el. 

Întrebat cum va fi reprezentată România, în contextul exercitării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, anul viitor, Meleşcanu a răspuns: "Fiecare dintre noi pe structurile pe care le prezidează (...) dacă e la nivel de şefi de state şi de guverne, va fi preşedintele, dacă va fi la nivel economic - transporturi, interconectare şi alte chestiuni - va fi doamna prim-ministru, dacă e pe probleme de relaţii externe ale Uniunii Europene, va fi ministrul Afacerilor Externe".

Vezi şi: Băutura BIO care te ajută să slăbeşti 4 kilograme într-o săptămână/ Mod de preparare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.