Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Finanțe din Israel cheamă oamenii în stradă: 'Suntem majoritatea. Hai să ne facem auzită vocea'

timesofisrael.com
Bezalel Smotrich

Ministrul de Finanțe din Israel, Bezalel Smotrich, într-un apel adresat alegătorilor de dreapta, face apel la calm înainte de protestul masiv anunțat de ambele tabere.

„În niciun caz nu trebuie să oprim reforma pentru a repara sistemul judiciar și a întări democrația israeliană. Suntem majoritatea. Nu trebuie să cedem violenței, anarhiei, refuzurilor si loviturii sălbatice. Suntem majoritatea. Hai să ne facem auzită vocea. Ne întâlnim la 18.00 :00 la Ierusalim, în fata Knesset. Voi fi acolo. Vino si tu. Nu-i putem lăsa să ne fure vocea și țara noastră", a spus Bezalel Smotrich, potrivit postului de televiziune N12.

Un miting major al opozanților reformei judiciare a început în fața Knessetului a început la prânz. Se pare că ciocnirile violente au și început deja. Poliția din Israel a anunțat că trei persoane au fost arestate până acum în timpul demonstrațiilor anti-revizuire din Ierusalim, pentru că ar fi atacat ofițeri, informează Times of Israel.

Organizațiile de dreapta organizează un contramiting la ora 18:00, tot în fața Knessetului. Alături de o serie de ONG-uri care susțin reforma, precum Im Tirzu și Yisrael Sheli, un alt grup care și-a anunțat prezența este clubul de fani Beitar Ierusalim, cunoscut sub numele de La Familia, care a fost asociat în trecut cu rasismul și violența.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.