Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, mesaj pentru șeful SRI după scandalul SMS-ului - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Carmen Daniela Dan

Carmen Dan a precizat încă o dată că nu a fost informată privind participarea ultrașilor la protestul din Piața Victoriei. "Nu dau vina pe nimeni, e o situatie care trebuie analizata.", a spus Ministrul de Interne.

"Nu ar trebui sa ma intrebati pe mine de ce nu am primit mesajul. Am spus ca acel SMS era un schimb operativ de informatii cu caracter general. Este un aspect pe care l-am luat si noi in calcul, faptul ca in apropiere de Piata Victoriei erau doua evenimente sportive. Am luat toate masurile, jandarmii au procedat corect. Nu cred ca abordarea corecta era interventia mai agresiva a jandarmilor.

Noi am luat toate măsurile şi din punctul meu de vedere jandarmii au procedat corect. Sunt întrebată de ce nu s-au folosit mai agresiv mijloacele din dotarea jandarmilor. Nu cred că asta este abordarea pe care trebuie să o avem. Noi i-am urmărit îndeaproape pe cei care au plecat din sălile unde s-au ţinut competiţiile sportive. Aceştia nu au plecat ca un grup organizat, au plecat individual ca orice participant la acea demonstraţie paşnică.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Ce propunere i-a făcut, astăzi, Sorin Grindeanu lui Klaus Iohannis

Noi analizam de fiecare data operativ si dispunem masurile necesare.

I-am trimis informare domnului presedinte, bineinteles.

Comisia solicita si noi punem la dispozitie orice document. Secretarul de stat a primit un SMS care nu continea decat un text cu caracter general. Nu era semnat, nu era asumat de nimeni.

Nu dau vina pe nimeni, spun că e o situaţie care trebuie analizată. Eu cu domnul director Hellvig am avut o discuţie ulterioară şi am stabilit că nivelul de comunicare ar trebui să se facă la un eşalon corespunzător", a spus Carmen Dan în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.