Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne a DEMISIONAT după scandalul cu fiicele sale minore: Probleme în Franța

Ministrul francez de interne Bruno Le Roux şi-a prezentat marţi demisia după ce Parchetul financiar a anunţat deschiderea unei anchete preliminare cu privire la angajarea de către Le Roux a celor două fiice ale sale drept colaboratoare parlamentare, pe când erau adolescente, transmit AFP şi Reuters.

Potrivit cotidianului Le Monde, care preia o ştire AFP, Matthias Fekl, secretar de stat pentru comerţ exterior, a fost numit ministru de interne în locul lui Bruno Le Roux, scrie agerpres.ro.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Conform unei emisiuni televizate difuzate luni de TMC, Le Roux, 51 de ani, şi-a angajat de mai multe ori fiicele cu contracte pe durată determinată, pe când erau liicene, apoi studente, suma totală cu care au fost remunerate fiind de 55.000 de euro. La data primelor contracte din cele 24, fetele erau în vârstă de doar 15-16 ani.

Bruno Le Roux a fost deputat de Seine-Saint-Denis din 1997 până la numirea sa în guvern în decembrie 2016, şi lider al grupului socialist din Adunarea Naţională din 2012.

Citește și: Femeia acuzată de INCEST spune că va continua relația cu fiul ei, deși judecătorii i-au interzis

Le Roux a respins orice comparaţie cu candidatul prezidenţial al dreptei, François Fillon, pus sub inculpare pentru presupuse angajări fictive ale soţiei şi doi dintre copiii lor drept asistenţi parlamentari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.