Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne a votat pentru normalitate! Avertismentul lui Marcel Vela în ziua alegerilor: 'Suntem cu ochii pe ei'

marcel vela

Ministrul de Interne Marcel Vela s-a prezentat duminică la vot la Liceul Jean Monnet. El a spus că a votat pentru „normalitate”, el precizând că votul este o datorie morală pe care o au românii din respect pentru cei care au murit acum 30 de ani pentru acest drept.

„Avem foarte multă treabă astăzi la minister, o să avem și videoconferință acum imediat, colegii din minister sunt la datorie și suntem toți in dispozitive, așa că a fost un motiv obectiv pentru că am venit la prima oră. Din respect pentru cei care acum 30 de ani și-au sacrificat viața ca noi, românii, să avem astăzi acest drept îi invit să voteze, indiferent de opțiunea lor. Este până la urmă nu este doar un drept în amintirea lor, este chiar o obligație morală”, a declarat Marcel Vela, după vot.

Totodată, el a lansat și un avertisment pentru cei care vor vrea să influențeze alegătorii în ziua votului.

„MAI este la datorie și poliția și alte structuri sunt și anonimii care sunt în spatele unor acțiuni care ne asigură nouă siguranța și liniștea publică, MAI este astăzi deschis pentru toată presa. Lucrăm și suntem atenți la tot ceea ce se întâmplă în țară. Așa că este și un aviz pentru amatorii care vor să influențeze, să perturbe procesul electoral sau să corupă alegătorii. Suntem cu ochii pe ei”, a spus Vela, la ieșirea de la urne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.