Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, explicaţii EVAZIVE la acuzaţiile aduse poliţiei după crima de la metrou: ‘E o anchetă în derulare...’ - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Daniela Dan

Confruntată de jurnalişti cu acuzaţiile care li se aduc autorităţilor după crima de la metrou, ministrul de Interne Carmen Dan a fost destul de evazivă şi a încercat să evite un răspuns. S-a limitat, în primă instanţă, în a mărturisi ziariştilor că Poliţia Capitalei va emite un comunicat...lămuritor.

Citeşte şi: Previziuni sumbre din partea economiștilor: Creşterile salariale NU VOR AVEA LOC

"Am solicitat încă de dimineaţă să mi se prezinte situaţia intervenţiei aşa cum s-a derulat cronologic. Am solicitat Poliţiei Capitalei să facă un comunicat. E o anchetă în derulare, însă, din ce am văzut eu, poliţiştii, din momentul în care au fost sesizaţi , se cunoaşte că a fost o sincopă după apelul  la 112. Eu cred că e justificată prezentarea procedurilor", a declarat ministrul de Interne.

La insistenţele jurnaliştilor, ministrul Carmen Dan a vorbit despre procedurile implementate după ce prima victimă a depus plângere la poliţie.

"Eu zic să vă uitaţi în comunicat şi după aceea vorbim. (...) Pentru mine comunicatul este lămuritor, dar aş evita să mă pronunţ. Din momentul în care s-a dat alarma, peste 400 de poliţişti şi 100 de jandarmi au fost mobilizaţi.  Până la ora 20 s-au făcut verificări, s-a audiat prima victimă şi s-au vizualizat toate înregistrările. Bineînţeles că de fiecare dată se poate face mai mult.", a conchis ministrul Carmen Dan.

Citeşte şi: Lovitură în dosarul HexiPharma. Rezultate NEAŞTEPTATE după testele comandate de firma lui Condrea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.