Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, discuții cu ambasadorul Finlandei la București despre contracararea amenințărilor hibride

stiripesurse.ro
George Ciamba

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a avut joi o întrevedere cu ambasadorul Republicii Finlanda la București, Marjut Akola, cu care a discutat despre contracararea amenințărilor hibride. Alte subiecte de discuții au vizat domeniul economic, dar și extinderea UE.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

„Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a primit-o astăzi, 26 septembrie 2019, în audiență pe Marjut Akola, Ambasadorul Republicii Finlanda la București. În plan bilateral, interlocutorii au salutat caracterul foarte bun al relațiilor dintre România și Finlanda și au subliniat dorința de aprofundare a cooperării la nivel economic și sectorial, în special în domeniul educației, precum și al contracarării amenințărilor hibride. De asemenea, cei doi au manifestat interes pentru intensificarea dialogului politic bilateral, în contextul celebrării, anul viitor, a centenarului relațiilor diplomatice româno-finlandeze”, se arată într-un comunicat de presă.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Un alt subiect de discuție dintre cei doi oficiali a vizat cadrul financiar multianual al UE, dar și extinderea Uniunii Europene.

„Discuțiile au inclus, totodată, subiecte de pe agenda europeană, printre care coordonarea în format trio (România-Finlanda-Croația), în contextul continuității agendei de priorități, precum și noua arhitectură instituțională europeană, Cadrul Financiar Multianual și perspectivele procesului de extindere a UE. A fost subliniată necesitatea de continuare și aprofundare a cooperării în plan european”, se mai arată în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.