Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, preşedintele PNL Vrancea, şi-a depus candidatura la funcţia de primar al municipiului Focşani

ion stefan

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, preşedintele PNL Vrancea, şi-a depus luni candidatura la funcţia de primar al municipiului Focşani.

Ion Ştefan a declarat că nu va demisiona din funcţia de ministru al Dezvoltării şi va continua să facă campanie "alături de oameni şi împreună cu oamenii", anunță AGERPRES.

"Nu am motiv să îmi dau demisia. Sunt 17.766 de focşăneni care au votat pentru susţinerea candidaturii lui Ion Ştefan pentru funcţia de primar al municipiului Focşani. Primarii anteriori nu au avut decât 11.000 - 12.000 de voturi din trei tururi. Astăzi, focşănenii sunt mai hotărâţi decât oricând să renunţe la caracatiţa PSD şi la tot ce înseamnă PSD în oraşul Focşani şi judeţul Vrancea. Voi fi alături de focşăneni în fiecare zi, aşa cum ştiu să fac campanie alături de oameni şi împreună cu oamenii", a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Ion Ştefan.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

El a făcut apel şi la celelalte partide de dreapta pentru a se uni împotriva PSD şi le-a promis focşănenilor că va pune în slujba lor "toată priceperea şi puterea de muncă".

"Sperăm ca celelalte partide de dreapta să treacă peste orgolii, mărunte de altfel, şi să înţeleagă că împreună putem reclădi oraşul. Oameni buni, trăim în aceeaşi ţară, avem aceleaşi legi, avem un judeţ cu oameni harnici, un oraş cu oameni buni. Dacă la Oradea, dacă la Cluj se poate, se va putea şi la Focşani. Daţi-ne primăria, daţi-ne Consiliul Local şi toate visurile noastre din ultimii 20 de ani vor fi duse la îndeplinire. Vă promit că voi pune la dispoziţia focşănenilor toată priceperea mea, toată puterea mea de muncă, aşa cum am făcut-o pentru familia mea în ultimii 20 de ani", a afirmat Ion Ştefan, după depunerea dosarului de candidat.

Ion Ştefan va fi sprijinit şi de candidatul partidului "Împreună pentru Moldova", Liviu Macovei, cotat iniţial cu a treia şansă la Primăria Focşani, dar care a renunţat la candidatură şi va deschide lista candidaţilor PNL la Consiliul Local Focşani.

"Studiile sociologice au arătat că, deşi sunt creditat cu un număr semnificativ de voturi, acesta nu este suficient de mare pentru a putea câştiga. Tot studiile arată faptul că o soluţie largă a dreptei are şansele cele mai mari de a câştiga Primăria municipiului Focşani. (...) În consecinţă, voi veni în această construcţie şi voi susţine candidaţii PNL pentru funcţiile de primar al municipiului Focşani şi preşedinte al CJ Vrancea. Nu a fost o decizie uşoară, dar a fost o decizie raţională. Este timpul ca PSD să intre în opoziţie în Vrancea şi în Focşani", a spus Liviu Macovei.

Citește și: Dumitru Coarnă: ‘A fost stabilit ca, începând cu data de astăzi, să fie revocate toate’ .

Printre candidaţii pentru Consiliul Local se află mare parte dintre consilierii deja în funcţie, cărora li se adaugă mai multe nume noi, oameni care, potrivit ministrului Ion Ştefan, îşi doresc reclădirea oraşului.

Tot luni, PNL a depus şi dosarele de candidatură pentru funcţia de preşedinte al CJ Vrancea şi listele pentru consilieri judeţeni. Senatorul Cătălin Toma este candidatul susţinut de alianţa PNL USR PLUS pentru funcţia de preşedinte al CJ Vrancea. Pe listele de candidaţi, pe locurile eligibile, se află mai mulţi membri ai USR PLUS, ca urmare a negocierilor avute de cele două partide pentru o alianţă la CJ Vrancea, dar şi preşedintele Partidei Romilor "Pro Europa" Vrancea, Toader Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.