Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Dezvoltării, reacţie dură la demersul Avocatului Poporuli: 'ALDE atacă la CCR Codul Administrativ. E simplu, poziționare politică, nimic altceva'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Daniel Suciu

Gestul Avocatului Poporului, Renate Weber, de a ataca la Curtea Constituţională noul Cod Administrativ stârneşte revolta vicepremierului Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării. Acesta susţine că ALDE acţionează prin Weber pentru a se poziţiona politic, în condiţiile în care la adoptarea Codului Administrativ miniştrii ALDE nu s-au opus.

"Ieri ALDE iese de la guvernare, azi ALDE atacă la CCR Codul Administrativ. E simplu, poziționare politică, nimic altceva. Codul Administrativ a fost adoptat cu semnăturile tuturor membrilor cabinetului, inclusiv miniștri ALDE, susținut de toate structurile profesionale, asociațiile comunelor din România, orașelor, municipiilor și consiliilor județene. În care sunt reprezentanții tuturor partidelor. Amestecul de astăzi, subiectul codului administrativ cu situația de la Caracal, susținută în aceeași conferință de presă, îmi demonstrează că pentru unii nimic nu este mai imoral decât să pari de treabă atunci când ești mai necinstit. Voi susține în continuare că prevederile codului sunt benefice pentru administrația din România și este un pas major în simplificarea procesului administrativ", scrie Suciu pe Facebook.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat miercuri Curtea Constituțională cu privire la Ordonanța de urgență a Guvernului pe Codul Administrativ, potrivit unui comunicat de presă transmis de instituție. Avocatul Poporului consideră că modificarea Codului administrativ prin Ordonanță de urgență nu se justifică. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.