Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei, Energiei, Mediului de Afaceri şi Turismului, Virgil Popescu: 'Vor fi doi secretari de stat pe Energie'

Inquam Photos / Octav Ganea
virgil popescu

Ministrul Economiei, Energiei, Mediului de Afaceri şi Turismului, Virgil Popescu a declarat vineri, la plecarea de la conferinţa Focus Energetic, că vor fi doi secretari de stat pentru portofoliul de Energie al Ministerului. "Deocamdată, nu avem secretari de stat", a spus acesta, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

"Or să fie doi secretari de stat pe Energie", a spus Virgil Popescu. Întrebat dacă printre cei numiţi vor fi fostul secretar de stat de la Ministerul Energiei, Doru Vişan, revocat din funcţie de Guvernul Orban şi Niculae Havrileţ, fost preşedinte al ANRE (Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie), ministrul a răspuns că nu va reinstala în funcţie un secretar de stat demis de actualul Guvern, însă Niculae Havrileţ ar avea toate şansele să fie reinvestit.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

"Dacă domnul Vişan a fost eliberat din funcţie, el nu va mai fi secretar de stat. Domnul Havrileţ este un foarte bun profesionist şi poate fi oricând secretar de stat. Este un foarte bun profesionist şi eu îl apreciez foarte mult şi când a fost preşedintele ANRE şi chiar cunoaşte domeniul şi cred că ar fi un câştig, deocamdată, nu avem secretari de stat", a explicat Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.