Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei face un anunț tăios despre tensiunile din coaliție: Unii au intrat în logica electorală

Facebook
Stefan Radu Oprea

Ministrul Economiei, Ştefan Oprea, a declarat joi, despre tensiunile din coaliţie, că sunt persoane care au intrat deja în logica electorală dar că din punct de vedere al relaţiilor între miniştri, funcţionează foarte bine.

”Din punct de vedere al relaţiilor între miniştri, am spus lucrul acesta şi repet, funcţionăm foarte bine. Procesul de avizare şi de colaborare interministerială funcţionează, avem domenii unde suntem foarte apropiaţi, de exemplu proiecte pe energie”, a spus Ştefan Oprea după şedinţa de Guvern, întrebat despre tensiunile din coaliţie.

Ştefan Oprea a precizat că ”astfel de lucruri în interiorul guvernului funcţionează, iar din punctul lui de vedere, ca ministru al economiei antreprenoriatului şi turismului, foarte bine”.

Ministrul Economiei a arătat că a ascultat cu foarte mare interes de declaraţiile prim-ministrului Marcel Ciolacu.

”Cred că a fost foarte tranşant, în momentul în care a spus că dacă se va întâmpla un astfel de gest şi mandatul lui va fi imediat trimis către către Cotroceni. Eu personal cred că nu se va întâmpla acest lucru, sunt persoane care au intrat deja în logica electorală dar la guvern avem atât de multe lucruri de făcut încât împreună cu ceilalţi colegi miniştri suntem foarte concentraţi pe activitatea de reorganizare, de reformă, de simplificare astfel încât să fim mult mai aproape de mediul de afaceri”, a spus Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.