Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei iese la RAMPĂ după scandalul pe OUG-uri: Legea offshore nu va fi modificată până nu se va ajunge la un consens în Parlament

Facebook
virgil popescu

Anunț de ultimă oră din partea ministrului Energiei, Virgil Popescu. Modificarea legii offshore are nevoie de un consens în Parlament, spune Popescu.

Dacă în Parlament nu se va ajunge la un consens, Legea Offshore nu va fi modificată, a declarat luni, Virgil Popescu, ministrul demis al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, la ZF Power Summit 2020.

Citește și: Va fi SHOW TOTAL! Anamaria Prodan a anunțat că întră în politică

„Nu vom modifica Legea Offshore decât dacă în Parlament se va ajunge la un consens. Dacă vom avea consensul, vom modifica Legea. Mă bucur că Black Sea Oil&Gas face în continuare lucruri în Marea Neagră, au sprijinul Ministerului Economiei. Abrogarea OUG 114/2018 s-a realizat deja, dacă e nevoie de modificarea Legii Offshore, acest lucru se va face în Parlament”, a explicat ministrul.

Virgil Popescu a mai afirmat că motivul pentru care ExxonMobil s-a retras din proiectul „Neptun Deep” este acela că a fost o decizie la nivelul grupului din America, întrucât companie se reorganizează.

„Dacă o companie doreşte să iasă de pe o anumită piaţă, este liberă să facă acest lucru”, a comentat Popescu.

OMV Petrom, partenerul Exxon în proiectul Neptun Deep a anunţat că, pentru ca acesta să avanseze, sunt necesare schimbari la legea privind activitatile offshore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.