Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la întâlnirea cu reprezentanții sindicatelor din industria națională de apărare: 'Avem datoria să o dezvoltăm'

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, s-a întâlnit, astăzi, la sediul ministerului, cu reprezentanții sindicatelor din industria națională de apărare.

“Am vrut să avem această întâlnire pentru a ne cunoaște și pentru a conveni asupra unei strategii în ceea ce privește industria națională de apărare. Pentru mine acest sector industrial este deosebit de important atât din punct de vedere economic, cât și din perspectiva siguranței naționale. Împreună avem obligația și datoria să păstrăm și să dezvoltăm această zonă. Nu cred că politicile orientate doar spre privatizarea acestui sector au fost corecte. Îmi doresc o industrie națională de apărare puternică și cred că această industrie trebuie să fie principalul lneficiar a alocărilor din PIB pentru dezvoltarea și consolidarea siguranței naționale”, a declarat Niculae Bădălău.

În cadrul întâlnirii, ministrul Economiei a declarat că va purta în perioada următoare discuții cu alți înalți demnitari ai statului român în vederea identificării unor soluții concrete care să vină în sprijinul industriei naționale de apărare. În acest context, Niculae Bădălău a arătat că statul român are la dispoziție mai multe instrumente pe care le poate folosi pentru a spriji acest sector industrial.

Totodată, ministrul Niculae Bădălău a afirmat că este un susținător al industriei românești, întrucât aceasta permite o creștere economică sănătoasă. “O creștere economică sănătoasă este o creștere economică care este bazată pe industrie, pe productivitatea industrială, pe munca pe care o realizează muncitorul la strung. Această creștere economică trebuie încurajată și stimulată”, a mai declarat Ministrul Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.